joi, 26 iulie 2012

9.151.623 - "AŢI AVUT UN PREŞEDINTE CARE NU V-A MERITAT". FELICITĂRI Cristinei ŢOPESCU!


18.303.244:2 + 1=9.151.622+1= 9.151.623
9.151.623 
PUŞCA ŞI CUREAUA LATĂ - ARDE-L !
Roberta Anastase, fosta şefă a Camerei deputaţilor, apare într-o înregistrare audio, prezentată de postul de televiziune RTV, în care face o declaraţie-şoc. Ea le spune unor oameni, care par a fi membri de partid ce primesc instructajul pentru referendum, că mesajul care trebuie transmis alegătorilor este următorul: cine votează de două ori, merge la puşcărie sau se împuşcă. "Dacă nu se împuşcă, merge în seara aia la puşcărie", se aude pe înregistrare Roberta Anastase.
Contactată de gândul, Roberta Anastase a declarat că "a fost o glumă făcută de un coleg" la care a răspuns ea.
"A fost un instructaj şi oamenii tot întrebau ce facem, ce li se întâmplă oamenilor care votează de două ori. Am spus-o de nenumărate ori că este infracţiune, chemaţi Poliţia, sunaţi la 112, sesizaţi partidul să anunţe presa. Gândiţi-vă că este o infracţiune. Este şi o reclamă la televizor cu cătuşele pe mâna oamenilor care votează de două ori. Cel care votează de două ori se duce la puşcărie. La un moment dat un coleg a spus << la PSD ei se împuşcă să nu ajungă la puşcărie>>. Asta a fost gluma făcută de un coleg de-al meu. Şi eu am spus bine sau se împuşcă. Aia a fost o chestiune tăiată şi scoasă din context, era un răspuns la o întrebare", a afirmat Roberta Anastase.
PREMIAŢI-L PE "DOMNUL +1", FARISEUL TUTUROR ROMÂNILOR
Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, miercuri, că îndemnul său către alegători este să nu se prezinte la vot la referendum, dar să înţeleagă de ce el, din postura de preşedinte ales al României, nu poate refuza o instituţie fundamentală a statului cum este referendumul.
"Îndemnul meu este să nu se prezinte la vot, dar să înţeleagă de ce eu, ca şef al statului, nu pot refuza o instituţie fundamentală a statului român", a spus Băsescu, la RRA.
Traian Băsescu a adăugat că, din postura de preşedinte ales al României, nu poate refuza prezenţa într-o instituţie fundamentală a statului român ca referendumul, Parlamentul.
"Dacă n-aş fi preşedintele României, nici eu nu m-aş duce să validez o lovitură de stat", a spus Băsescu, adăugând că el a respectat Parlamentul şi la votarea suspendării sale, mergând în şedinţa de plen, deşi ştia că i s-a pregătit "o execuţie sumară".
"Voi considera că cei care au votat «Nu» şi cei care au refuzat să fie parte a loviturii de stat nu au fost de acord cu soluţia propusă de cei 256 de parlamentari conduşi de domnul Ponta, de Crin Antonescu şi din umbră de Dan Voiculescu", a mai spus Băsescu.
El a susţinut că acei români "care nu se prezintă la vot sunt cei care nu susţin soluţia suspendării".
Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, marţi, la TVR1, că va merge la vot la referendumul din 29 iulie.
"Sigur că voi merge. Eu voi merge, voi fi printre cei care merg la vot. (...) Fiind un singur votant, atâta timp cât nu se mobilizează PDL, nu am cum să schimb", a spus Băsescu, la TVR 1, întrebat dacă el va merge sau nu la vot.
Preşedintele suspendat a mai spus, răspunzând unei întrebări, că nu face românilor niciun îndemn legat de referendum, iar "fiecare să procedeze conform conştiinţei".
"Eu nu fac românilor niciun îndemn, fiecare să procedeze conform conştiinţei lui. Nu mă pot opune deciziei care a fost luată cu 89 de voturi contra o abţinere în structura de conducere a PDL. Din punctul meu de vedere, cine vrea să meargă la vot să meragă, cine nu, nu, dar am constatat că PDL are motive întemeiate să spună: nu putem controla securitartea referendumului", a mai declarat marţi Traian Băsescu.
Colegiul Director al PDL a decis, marţi, să îndemne alegătorii să nu participe la vot la referendumul din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

DA sau NU la referendum? Votează AICI în REFERENDUMUL VIRTUAL Gândul şi câştigi un iPad2!
Uite-i şi pe-ăştia cum bagă omul în gura lupului cu un iPad2 - am păţit-o şi eu cu un test al prostiei !...
SURSA: GÎNDUL
IA ŞI D-ICI! TOCANĂ CU CIOLAN... (folclor)
Ingrediente:
- un popor mare, necopt, fara miez
- mult ciolan
- 3-4 partide mari si cateva mai mici de diverse culori
- o blonda de Plescoi
- un varf de boc
- o legatura mare de servicii secrete cu urechi fine
- o curte constitutionala moale si bine fragezita
- cateva cozi de procurori
- 2-3 sindicate stafidite

Condimente:

- apa de ploaie
- praf in ochi
- gargara macinata
- zeama de baliverne
- TUPEU varsat


Mod  de  preparare:
Se taie poporul in 2 parti, una buna si una rea.
Apoi fiecare bucata se taie in 2, una buna, una rea, si tot asa pana se formeaza bucatele mici ce pot fi mancate dintr-o inghititura.
Se separa apoi bugetarii de nebugetari, medicii de pacienti, profesorii de studenti, copii de parinti, grasii de slabi, si se lasa la decantat pana se ridica la suprafata uscaturile.
Acestea se culeg cu atentie si se pun deoparte intr-un recipient caldut.
Din restul se taie 25%, se scoate vlaga si se pune la foc mic, cu zeama de baliverne si cu praf in ochi, sa nu se prinda.
Se acopera cu un capac mare ca sa nu rasufle si din cand in cand se stinge cu putina apa de ploaie.
Separat se ia un partid portocaliu si se intoarce de pe stanga pe dreapta.
Apoi se impaneaza pe toate partile cu bucatele taiate din celelalte partide.
Se presara deasupra uscaturi, iar peste se pune varful de boc si blonda de Plescoi cu ciolanul in gura si se lasa la dospit.
Celelalte partide se toaca marunt impreuna cu sindicatele si se invelesc cu servicii secrete.
Apoi se freaca bine cu cozile de procurori, se trag in teapa si se pastreaza la  racoare.
Din cand in cand se gusta si se reevalueaza.
Se aseaza partidele intr-un parlament din teflon cu manere.
Cel portocaliu se pune cu grija in mijloc.
Pe langa el se mai presara 2-3partide mici si bine fragezite.
Restul de partide se presara dupa gust.
Se da totul prin curtea constitutionala si se inveleste cu gargara macinata.
Se aseaza totul peste poporul deja bine distuit si se da la copt.
Din cand in cand se strange caimacul de deasupra, cu care se unge bine blonda si uscaturile de deasupra, iar peste restul se toarna zeama de baliverne cu tupeul varsat.
Se serveste rece, pe stomacul gol, in piata.
In caz de probleme digestive sunati la 112.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu