miercuri, 28 martie 2012

STATELE UNITE ALE LUMII - IMPOSIBILUL DEMITERII ESTE IMPOSIBIL, DACĂ POPORUL VREA!


DEMITEREA lui Băsescu a devenit IMPOSIBILĂ - scriu ziarele...

O veste proasta pentru Basescu - nu mai poate fi demis O veste proasta pentru Basescu - nu mai poate fi demis


O veste proasta pentru Basescu - nu mai poate fi demisFoto: arhiva
In sfarsit s-a implinit si ultima isprava a Partidului Democrat Liberal intru securizarea si asigurarea scaunului lui Traian Basescu. Dupa ce Parlamentul a modificat statutul CCR, astfel incat judecatorii Curtii sa se poata pronunta asupra constitutionalitatii hotararilor alesilor, a venit acum randul Camerei Deputatilor sa-l lege pe Traian Basescu de Cotroceni cu inca un rand de lanturi.
Camera a aprobat asadar cererea de reexaminare a lui Traian Basescu privind referendumul si a hotarat ca demiterea presedintelui Romaniei sa fie aprobata doar daca a fost intrunita majoritatea voturilor cetatenilor inscrisi pe listele electorale, exact opusul legii de pana acum. Pana acum, demiterea presedintelui era aprobata daca aduna jumatate plus unu dintre voturile valabil exprimate la urne. Modificarea a fost adoptata cu 165 de voturi pentru.

In traducere libera, asta inseamna ca si in situatia inimaginabila in care procesul de suspendare are succes in Parlament si trece si de ochiul vigilent al Curtii Constitutionale, pentru a-l demite pe Traian Basescu, trebuie sa voteze "pentru" cel putin 9.146.639 de persoane. In conditiile in care pe listele de alegatori ar fi inscrisi 18.293.277 de romani, cum s-a intamplat la prezidentialele din 2009. etc.etc.etc.

SURSA: ZIARE.COM

 A doua Roşia Montană: Gazul de şist, ce ne-ar putea scăpa de...

A doua Roşia Montană: Gazul de şist, ce ne-ar putea scăpa de dependenţa de ruşi, este dat pe mâna evreului Rockefeller

Modul în care străinii vor să exploateze resursele naturale ale României este pe punctul de a declanşa un nou scandal. După Roşia Montană, al cărei aur este vizat de canadienii de la Gold Corporation, americanii de la Chevron vor să înceapă, luna viitoare, forările în solul românesc pentru exploatarea gazului din şistul argilos. Chevron a câştigat licitaţiile pentru astfel forări în România în judeţele Bihor, Vaslui şi Constanţa, după ce a depus, în iulie 2010, oferte câştigătoare pentru trei perimetre cu o suprafaţă totală de 2.700 de kilometri pătraţi.
Gazul de şist este noul combustibil vedetă al momentului şi, aparent, România ar avea potenţial în această zonă. Gazele de şist sunt gaze obişnuite, dar care sunt captate în structuri geologice foarte dificil de accesat şi care necesită tehnologii speciale pentru extragere. În România este vorba despre o tehnologie controversată la nivel mondial, numită fracţionare hidraulică, care presupune pomparea de milioane de litri de apă, amestecată cu substanţe chimice care dizolvă rocile, în pământ, pentru a elibera gazele prinse în ele.
„Operaţiunile noastre se concentrea¬ză în două zone: Bârlad şi Dobrogea. Prima sondă de explorare va fi săpată la Bârlad în a doua parte a anului viitor, iar din 2013 avem în plan săparea a opt sonde în Dobrogea“, a declarat pentru ZIARUL FINANCIAR Thomas Holst, country manager pentru România în cadrul Chevron Upstream Europe.
Ecologiştii şi cetăţenii obişnuiţi sunt însă îngrijoraţi de pericolele la adresa mediului pe care procedura le implică. Ei susţin că s-ar putea ajunge la o poluare a apei freatice, având consecinţe dezastruoase asupra sănătăţii consumatorilor şi agriculturii. Există deja precedente cum ar fi Franţa, care a interzis producţia de gaz de şist pe teritoriul său, sau chiar SUA, care sunt în curs de modernizare a procedurii. În statele americane New York şi Pennsylvania oamenii care locuiesc aproape de astfel exploatări s-au înregistrat dând foc la apa de robinet contaminată cu gaz metan.
De asemenea, politica energetică a Marii Britanii este zguduită după ce operaţiunea experimentală de extragere a gazelor naturale din plăcile de şist din Lancashire a fost oprită, sub suspiciunea că ar declanşa cutremure, după ce mai multe mişcări seismice de mici dimensiuni au fost înregistrate în zonă.
Chiar şi vecinii bulgari au obţinut, la începutul acestui an, după proteste de stradă, interzicerea unor astfel de exploatări, după ce în iulie guvernul bulgar a încheiat un acord, tot cu firma americană Chevron, pentru explorarea gazului de şist în regiuni extinse din nord-estul ţării. Parlamentul bulgar a adoptat, în urmă cu o săptămână, o decizie ce interzice complet exploatarea gazelor de şist prin fracturare hidraulică pentru o perioadă de timp nelimitată iar guvernul de la Sofia a retras companiei americane licenţa de explorare.
Mai mult chiar, în Bulgaria a fost programată pentru ieri o actiune de protest, în faţa Ambasadei României din Sofia, împotriva activităţii de exploatare a gazului de şist din România. „Sperăm ca ne vor auzi mai mulţi români şi că vom lupta împreună împotriva acestui pericol. Este o situaţie urgentă, fiindcă începerea extracţiei prin fracturare este planuită în februarie şi dacă va începe, nu va mai putea fi oprită! Problema este că românii nu sunt deloc informaţi cu privire la această situaţie gravă. Este nevoie de oameni care să ia atitudine şi în România! Dacă exploatarea gazelor din şisturi va fi permisă în România, munca noastră a fost în zadar“, a declarat Mariana Christova de la Universitatea Tehnică din Sofia.
Vezi mai jos un film despre exploatarea gazelor de şist prin metoda fracţionării hidraulice.

Bihorul, stors de gaze: Firme multinaţionale vor să extragă gaze de şist printr-o tehnică distructivă

Cotidianul – Gabriel Sava, expert geolog: “Exploatarea de la Bârlad poate declanşa cutremurul aşteptat din Vrancea!” (partea II, 28.03.2012)

Cotidianul – Gabriel Sava, expert geolog: “Exploatările gazelor din şist, adevărate bombe chimice, mai periculoase decât cianurile de la Roşia Montană!” (partea I, 26.03.2012)

„Mămăliga explodează doar cu gaz de șist”

IATĂ CUM VA CURGE APA LA ROBINET ÎN ROMÂNIA, DACĂ...

INTERZIS LA ALŢII, LIBER LA NOI. Pentru că extragerea gazelor de şist poate fi făcută numai prin "dizolvarea" rocilor din adâncuri, ceea ce provoacă daune ireparabile mediului, exploatările de acest tip au fost interzise în Franţa şi Bulgaria. În SUA, în unele locuri gazele au contaminat apa de băut, iar din robinete a ajuns să curgă... foc! La noi, în schimb, Guvernul încurajează noua modă (METODĂ), sub cuvânt că ea ar asigura independenţa de importurile din Rusia. Chit că şi aici exploatările le fac tot străinii.


NOTA MEA, PĂREREA MEA, OPINIA MEA: O VESTE PROASTĂ PENTRU BĂSESCU: DACĂ ALTFEL NU SE POATE, DEMITEŢI-L IMEDIAT! CĂ AŞA VREA! I S-A URÎT CU BINELE ŞI-I FACEŢI UN RĂU DACĂ NU ÎL SCĂPAŢI DE BELEA! DE FUNCŢIA DE PREŞEDITE... CĂ CA VAPOREAN ŞTIE EL BINE UNDE NE DUCE: SĂ DEA CU NOI ÎN VREUN AISBERG! 

DEMOCRAŢIA NU NE FOLOSEŞTE LA NIMIC, DACĂ AVEM ÎN CÎRCĂ PE PROPRII NOŞTRI CĂLĂI, DACĂ DEMOCRAŢIA NU NE MAI APĂRĂ! 

CE VĂ MAI CÎCĂIŢI? CEREŢI PARLAMENTULUI DEMITEREA CELOR DOI, TB ŞI MRU, DOI EVREI, FĂRĂ NICI-O PROCEDURĂ, URGENŢĂ URGENTĂ, PENTRU CĂ NICI EI, CEI DOI, N-AU ŢINUT CONT DE APELURILE ŞI PĂRERILE OPINIEI PUBLICE! NU LĂSAŢI CA RĂUL SĂ SE ÎNTÎMPLE - OTRĂVIREA APELOR DIN ÎNTREAGA ROMÂNIE! 

AVEM DESTUI ROMÂNI PATRIOŢI CARE ŞTIU SĂ NE CONDUCĂ!

CLASA POLITICĂ "RABLA": TE INVIT SĂ MERIŢI VOTUL POPORULUI NOSTRU! FĂ-ŢI DATORIA! DE NU, TERMINAŢI-O, POPOR, CĂ-S MIŞEI: NU-I MAI ALEGEŢI!

Circul cu Mihail BOLDEA, vinovat sau nu, a fost o fumigenă mediatică pentru "tunurile" trase poporului român:

-  modificarea referendumului de suspendare a preşedintelui - lovitură de stat!;

- vînzarea cuprului - lovitură de stat!;

- contractul cu CHEVRON, clasificat (secret) - lovitură de stat!

Triplă lovitură de stat! dată poporului român în doar două zile - asta mai este democraţie? - şi noi ne uităm sideraţi la cer, ca blegii? la asemenea trădări!

DUPĂ CONSTITUŢIE, PARLAMENTUL REPREZINTĂ VOINŢA POPORULUI, PUTEREA POPORULUI, ŞI ÎN RAPORT CU PREŞEDINTELE, ŞI ÎN RAPORT CU GUVERNUL. PARLAMENT DE "GURĂ-CASCĂ", IA ATITUDINE ŞI FĂ CEVA!

TB a fost ales cu mai puţin de o treime din popor, iar MRU a fost numit! Vreţi să ajungem ca România să fie iadul pe pămînt şi noi, românii, nişte schelete vii? Ăsta e adevărul din demisia lui BOC! Boc a refuzat gazul de şist.

Referindu-se strict la gazele de şist, fostul lider cubanez (Fidel CASTRO) a scris: 

"Este suficient să subliniez că, printre numeroasele substanţe chimice folosite alături de apă pentru a exploata acest gaz găsim benzen şi toluen, care sunt substanţe cancerigene".  

CHEVRON este compania familiei ROCKFELLER, care a otrăvit apa din SUA, punînd în pericol chiar şi mega-oraşul lumii, New York-ul. 

Am un motiv personal să mă înfurii: în 1970, Nicolae CEAUŞESCU, român adevărat, dar care mi-a făcut viaţa un chin, pe atunci numai secretar general al PCR şi Preşedinte al Consiliului de Stat, sub îndrumarea savantei lui soţii, mi-a trimes Securitatea pe cap, pentru că nu dădeam tot concursul unor cercetări (iscate şi de o inovaţie de-a mea) cu privire la limpezirea apelor industriale şi nu numai - se studiau nişte bieţi floculanţi (de fapt, nişte reactivi care strîng într-un ghemotoc mizeriile din apă şi fac ca ghemotocul acestor mizerii  să arate ca nişte floci, cum se denumea altădată lîna şi mai ştiu eu ce, şi care se lasă, ghemotocul fiind mai greu, la fundul apei, la fundul decantorului, de unde se evacuează la halda de steril...) Eu inventasem şi un nou decantor, dar l-am pierdut, un mini-proiect, un petec de hîrtie, în vălmăşagul evenimentelor, motiv pentru care Securitatea, în ceea ce mă priveşte, era alertată la ordinul de "atenţie la neatenţie", să nu mai risipesc comorile pe care le inventam... Mă înfuriasem... Eu activam atunci în producţie, cu timpul am devenit şi proiectant şi cercetător. Gospodarul de stat, Nicolae Ceauşescu, dorea să fie ape limpezi în ROMÂNIA. Şi a ajuns Preşedinte, pentru care, cu unele excepţii, am cuvinte numai de laudă. Întîmplarea cu "atenţia" Securităţii a continuat ani în şir, şi întîmplările care au preces sau au urmat sînt mult mai complexe, am mai povestit în multe postări pe BLOGURILE MELE, caz-studiu de istorie şi de cultură, iar eu nu m-am ales decît cu o viaţă de căcat, chinuită şi jalonată de infarcturi, 1 în 1989 şi 3 în 2012. Eram considerat un tip creativ, îngîmfat şi periculos. Serviciile de astăzi nu fac excepţie, în ceea ce mă priveşte. Şi am ajuns să văd acum cum un alt preşedinte român se comportă ca şi un străin (se zice că ar fi evreu) cu propria patrie, aprobînd otrăvirea apelor freatice, prin guvernul său. Pentru ce mi-au distrus viaţa aceste servicii secrete? Ca să stea azi ca cioara-n nuc, privind asemenea mîrşăvii! Veţi zice că este vorba de "drobul de sare de pe prichici"! Nu-i! Că-s nebun? Nu, pot dovedi. Moartea se va aşterne peste România, dacă nu ripostăm la experimentele CHEVROM. Ei sînt nebuni şi analfabeţi? NU! Au acţionat cu bună ştiinţă, la ordin! Eu am studiat prepararea uscată a lignitului şi gazeificarea lignitului, ajungînd la titulaturile de expert ONU şi expert CAER, şi mi-am dat seama de poluarea mediului, a aerului, local, numai dacă aplicam prima metodă, uscată, fără măsuri puternice de epurarea aerului. Pe lîngă cauzele naturale, am făcut infarct şi din inhalarea de praf fin de cărbune, atunci cînd experimentam, la 1 mai, ziua muncii, 1989. Şi asta-i mizilic, faţă de ce ni se pregăteşte. Fac parte dintr-o generaţie de sacrificiu, dar şi dintr-o generaţie de excepţie, educată să-şi iubească ţara, pînă la sacrificiu. Savin BADEA

P.S: Tot chichirezul stă în unguri şi în minorităţi. Şi în PDL. TOŢI SÎNT MÎNJIŢI SAU SÎNT ŞANTAJAŢI - UNA DIN DOUĂ. Puneţi-i să explice gestul celor doi: le este frică. Vedeţi la ce sînt bune şi SERVICIILE SECRETE? DE ŞANTAJ, în loc să apere Patria, ANALFABEŢII! Mai limpede nu pot scrie! Sînt şi eu om, am limitele mele. Vai, de biata Românie! Asta e părerea mea... S. B.

EMINESCUUUUUUUU... DIN MORMÎNT.

www.nicepps.ro_11024_Eminescu, rasucindu-se in mormant.pps 

Îmi pare extrem de rău că n-am avut ideea, nici puterea, să scriu EU asemenea versuri. Am scris altele... Savin BADEA

Traian BĂSESCU la Zidul Plîngerii din Ierusalim.

Vadim impotriva lui Traian Basescu

21 ianuarie 2005

"Traian Basescu e atit de beat incit nu simte ca porcii de la UDMR se bas... bas... basescu in nasul lui. De unde stim noi ca Basescu bea asa de mult? Pai, a marturisit chiar el, pe vremea alegerilor locale, din anul 2000, cind s-a laudat (parca la Antena 1) ca bea doua sticle de whisky pe zi. Intre timp, vaporeanul a facut progrese: pina noaptea, deschide si a treia sticla. Efectiv, acesta e adevarul." (...)
"Surse din Serviciile Secrete ne-au informat ca tatal adoptiv al lui Traian Basescu se numea Dumitru si era de meserie timplar. El s-a nascut intr-o localitate de linga Bacau. A urmat Scoala Militara, facind parte din promotia 30 decembrie 1949. Dupa absolvirea Scolii Militare, acesta a fost repartizat la Divizia Mecanizata "Marasesti", din localitatea Basarabi (jud. Constanta), devenind sef al BDS (Biroul de Documente Secrete). La scurt timp, ofiterul a cunoscut o femeie din localitate, pe nume Elena, de profesie croitoreasa, divortata si cu doi copii mici - Traian si Mircea. Tatal natural al celor doi copii, evreu, plecase din Romania, abandonindu-si sotia si copiii. Mentionam ca si mama celor doi, care traieste, este tot de origine evreiasca. Dumitru Basescu s-a casatorit cu acea femeie si i-a adoptat pe cei doi minori", revista "Romania Mare. 

Cazul ROŞIA-POIENI (CUPRU)

NOTA MEA: Aş fi curios ce tehnologie de epurare-decantare vor aplica "deştepţii" care au fentat. Poate sînt o biată "SRL de cutie poştală", probabil vasala lui GOLD Co.. Se pare că noul jaf este legat şi de Roşia Montană. Eu aş destitui, deopotrivă, pe Preşedintele României (care a insistat în discursul în PARLAMENT pentru locuri de muncă în minerit, dar iată "ce şi cum", vorbind de preţul aurului sau al cuprului, ca şi cînd le-am fi comercializat mîine, noi, românii - "clăbuci" pentru dus de nas naivii), tot Parlamentul (nişte cască-gură, "prima putere a poporului", cei care ar fi trebuit să se opună primii, şi opoziţie şi vice-versa, că "putere" nu-i pot zice) şi tot Guvernul (pentru programul de guvernare care include şi privatizarea subsolului statului). Este inadmisibil! Pentru că vor urma şi altele asemenea nelegiuiri. Presa vorbeşte de un preţ de licitare şi vînzare de doar 1% din cît s-ar fi cuvenit. PENTRU ANALFABEŢII POLITICI: SUBSOLUL ROMÂNIEI ESTE PROPIETATE PUBLICĂ, DE STAT, APĂRATĂ DE CONSTITUŢIE, CA ŞI PROPRIETATEA PRIVATĂ - SESIZEZ CURTEA CONSTITUŢIONALĂ SĂ SE PRONUNŢE - PROCEDURĂ DE ÎNSTRĂINARE ESTE NECONSTITUŢIONALĂ - PENTRU CĂ S-A VÎNDUT CEVA CARE APARŢINEA DE DREPT ÎNTREGULUI POPOR ROMÂN UNOR STRĂINI, CAZ DE TRĂDARE NAŢIONALĂ... Pentru problemele tehnice s-ar fi putut găsi soluţii. În mod sigur - am colegi deştepţi!... NU SĂ NE VINDEM ŢARA! Faceţi o moţiune de cenzură în contra Guvernului, pentru explicaţii şi tragere la răspundere şi cereţi referendum pentru suspendarea  Preşedintelui (pentru aceleaşi motive şi care, la cîte greşeli a făcut, nu mai are susţinere, nici în PDL, un partid terminat, pe cale de autodizolvare). Chiar şi privatizarea către români ar fi, desigur,  ilegală, din două motive: bogăţiile subsolului sînt "monopol de stat", iar patronul român ar fi vîndut la terţi (alţi patroni, dar străini), fără să întrebe pe nimeni din România, ca în cazul petrolului.

ing. Savin BADEA, 28 martie 2012


Sinteza zilei cu Mihai Gâdea - Antena 3 din marţi 27 martie 2012

Copertă de carte ilustrată cu Mihai Răzvan UNGUREANU la Zidul Plîngerii din Ierusalim.

Cazul GAZULUI DE ŞIST

NOTA MEA: Un nou act de trădare naţională, pentru care preşedintele TB şi primul ministru  MRU trebuiesc demişi. NIŞTE EVREI! Nici măcar nu s-au sinchisit de alarma românilor din presă, TV-uri şi bloguri. Răspund prompt ordinului lui ROCKFELLER (Chevron), unul din stăpînii lor.
Savin BADEA, 29 martie 2012

Sinteza zilei cu Mihai Gâdea - Antena 3 de miercuri 28 martie 2012

Va urma, sigur, ROŞIA MONTANĂ - după logica momentului.

Masonul Mihai Razvan Ungureanu sau razbunarea lui Basescu pe poporul roman


E-he-hei dragi romani, nu mai e demult un secret ca Basescu, atat prin fire cat si prin zodie (pentru cine crede in asa ceva), e un om extrem de periculos si razbunator. De asemenea nu e de mirare ca uraste cu pasiune poporul roman, in mod special de cand a inceput sa fie injurat si scuipat in public.
La ora asta mie unul imi e extraordinar de clar deja ca acest pemeu “desemnat” e de fapt razbunarea extrem de cinica si perfida a acestui nebun!
Fapte:
-MR Ungureanu e fiul lui Stefan Ungureanu, fost viceprimar al Iasului si MASON de seama. MR Ungureanu e el insusi mason! Cu toate ca apartenenta de o loja masonica in sine nu e neaparat o chestie negativa sau diabolica, e bine de stiut ca masonii din Romania sunt CU PREDILECTIE adanc infipti in “servicii” sau afaceri enorme cu statul (si un exemplu bun aici ar fi “regele” asfaltului, Costel Casuneanu si beizadeaua de fi-su, Ionut Casuneanu-Costel Casuneanu fiind si membru fondator al lojei Providenta!)
-MR Ungureanu e EVREU practicant, dupa cum se vede si in poza iar daca faptul in sine de a fi asa ceva nu e neaparat un lucru rau, daca mai consideram si ca e mason, incepem sa ne facem o idee despre ce agenda are omul
-MR Ungureanu a avut o ascensiune fulminanta in structurile statului mafiot roman, in ciuda varstei si fara sa fi avut o cariera politica notorie nici prealabila si nici concomitenta cu cariera profesionala ;)
-MR Ungureanu a fost membru marcant al UTC si probabil in mod sigur comandant cel putin de grupa in liceu, daca nu cumva de UNITATE! Comandantii astia UTC erau cei mai mari turnatori si aproape intotdeauna aveau ceva rude securiste. Va spun ca am avut de-a face cu ei fiind chiar din generatia lui Ungureanu.
-MR Ungureanu, unul dintre promotorii considerabili (daca nu cumva CEL mai important) al semnarii acordului bilateral cu SUA in legatura cu “scutul”, e baiatul de casa al ambasadei americane la Bucuresti. Nu sunt convins ca e doar o coincidenta numirea lui A DOUA ZI dupa plecarea FMI si a World Bank din Romania, plecare despre care s-a batut extrem de mult toba ca a fost facuta in urma numeroaselor “laude” aduse guvernului Boc! Ma hazardez chiar sa speculez ca numirea lui Ungureanu pentru postul de prim-ministru a fost o CONDITIE a FMI pentru “ajutor” pe viitor!
Poate la fel de notabil ar fi de mentionat ca imediat dupa propunerea evreului practicant MR Ungureanu, in Congresul american a si fost introdusa in discutie Viza Waiver pentru Romania ;) Poate asta sa fie tactica secreta a lui Basescu de a-si salva propriul rating in fata romanilor si propria piele in legatura cu dosarele care-l asteapta la DNA?
Am apucat sa mentionez ca Ungureanu e un MARE MASON?! (Ca e omul Mossadului, a mentionat CVT deja…)
ACUM E MAI CLAR CE NI SE PREGATESTE?!
cititi si asta si astalalta
Cititi si Adevarata explicatie a schimbarii guvernului de catre Basescu

Text preluat de la: http://pardaf.ro/2012/02/masonul-mihai-razvan-ungureanu-sau-razbunarea-lui-basescu-pe-poporul-roman/#ixzz1qVFCuZS1
Nu fura! Creeaza!...
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial
SURSA: PERDAF.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu